fbpx

Jagoda Za Lice

1.190,00 рсд

Availability: 7 na zalihama

Kategorija:

Sastav i zašto baš ti sastojci

Jagoda za lice

Jagoda za lice (piling i losion 2u1) je proizvod koji će vašem licu vratiti tonus, očistiće nepravilnosti, umanjiti upale i učiniti vaše lice lepim i blistavim. Preporučuje se za normalnu i suvu kožu.

 

Jagoda

Podmlađuje, smanjuje upale, uklanja crvenilo. Podstiče prirodnu sintezu kolagena i vitamina E. Koža da blista.

Jojoba ulje

Daje koži sjaj i vitalnost svojim vitaminima i antioksidansima.

Vitamin C

Pospešuje stvaranje kolagena i podmlađuje kožu.

Šećer

Otkriva novu kožu koja je na dodir meka i nežna a na oko sjajna i zdrava. Nežno i bezbolno iskustvo.

Ulje soje

Daje koži sjaj i vitalnost svojim vitaminima i antioksidansima.

Vitamin E

Popravlja oštećenu kožu, ožiljke, opekotine i druga oštećenja koja nastaju u svakodnevnom životu. Čini da koža ponovo izgleda zdravo i besprekorno

Kako se koristi Glatko i Slatko za Lice

Idealno nakon umivanja

Molimo vas budite obazrivi. Zbog ulja podloga tuša može da postane klizava. Pažljivo stojite i krećite se po kadi ili tuš kabini.

1. Na mokru kožu

Potrebno je da pre nanošenja glatko i slatko 2u1 pilinga i losiona dobro nakvasite kožu. Idealno je da to bude nakon umivanja, na kraju tuširanja, pre nek bitne šminke, nakon šminke ili jednostavno na svakih par dana.

2. Dobro promešano

Uz proizvod dobijate i drvenu kašičicu. Veoma je važno da njome proizvod dobro izmešate. Ukoliko je moguće obratite pažnju da sadržaj u teglici ne dođe u dodir sa kožom, vodom ili drugim materijama kako bi što duže zadržao kvalitet proizvoda. Koristite kašičicu za mešanje i uzimanje proizvoda.

3. Masirati nežno

Na mokru kožu nanesite dobro promešani proizvod i častite svoje lice jednom nežnom masažom. Šećer će se u dodiru sa mokrom kožom polako topiti a vi svoje lice masirajte kružnim pokretima. Kada se šećer otopi pređite na drugi deo lica. Tokom masaže lica ulja, vitamini, antioksidansi će utonuti u vašu kožu i početi da je neguju. Ukoliko želite sačekajte još koji trenutak i dajte sebi vremena da uživate u osećaju izmasirane kože i mirisima iz ulja i biljaka.

4. Isprati vodom

Kada ste završili sa masažom celog lica isperite lice čistom mlakom vodom. Nemojte koristiti sapune i kupke prilikom ispiranja. Samo čista voda. Na kraju nežnim peškirom utapkajte resto kapljica sa kože. Nakon svega nije potrebno koristiti serume i kreme. Ulja su to već sve odradila za vas. Uštedeli ste sebi i vreme i novac. Efekte tretmana procenite sami i ostavite nam utiske u komentarima.